lauantai 1. syyskuuta 2018

Kesä vaihtuu syksyksi

Niin vaan alkaa tämä kesä olla taputeltu läpi. Kuluneen kesän aikana otin asiakseni opetella järjestelmäkameran käyttöä vähän paremmin. Johan oli aikakin, kamera kun on ollut meillä aika monta vuotta. 🙈 Tässä postauksessa näkyy muutama mun harjoittelu otos. 


Koulu jatkui kesätauon jälkeen ja päätin pitkän mietinnän tuloksena kokeilla jatkaa koulunkäyntiä vielä vauvan kanssa. Opintoja olisi jäljellä vain joulukuuhun saakka. Täytyy kyllä myöntää, että ainakaan tämä alku ei ole ollutkaan ihan niin helppoa. Koulupäivät kun ovat pääasiassa käsillä tekemistä ja vauva vaatii oman osansa syliaikaa ja hänen tahtisesti menen ja teen. 



Syksy alkoi tuolin irtopäällisiä tehden, mitkä oli toki aloitettu jo ennen kesälomaa, mutta itse en ollut tuolloin paikalla vauvan syntymän vuoksi. Yllättävän hyvin pääsin kuitenkin perille aiheesta kolmen viikon kuluessa. Tuolin irtopäällinen on yksi viidestä tuotteesta, mitkä tehdään loppunäytössä. Niiden jälkeen olemme siirtyneet jo tyynyihin ja torkkupeittoihin. Voisin jossain myöhemmässä postauksessa esitellä paremmin näitä koulussa valmistamiani sisustustuotteita, mikäli ne pääsevät osaksi meidän sisustusta. Muutoin tämä elämä pyörii tällä hetkellä kodin ja lasten kasvatuksen ympärillä. 💖 Täysin ruusuilla tanssimista se ei tokikaan ole. Oman haasteensa siihen tuo 3-vuotiaan uhma sekä 3 kk ikäisen vatsavaivat (ja ilmeisesti hampaiden tulo). Vaikeuksista huolimatta koitan nauttia jokaisesta päivästä. Tämä aika kun tuntuu menevän niin nopeasti. 






Mitä pidit postauksesta? Jätä kommentti! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti