torstai 10. tammikuuta 2019

5 (+1) tuotetta

Hyvää uutta vuotta! Lupasin laittaa jossain vaiheessa kuvia viimeisen näyttötutkinnon tuotteista ja tässä niitä nyt olisi. Minun piti valmistaa viisi sisustus-tuotetta, mutta tein myös yhden ylimääräisen. Tutkintotodistus saapui vihdoin postissa, joten olen nyt virallisesti sisustusalan ammattilainen. :)


Tässä kuvassa näkyvät 4 tuotetta. Tuo lampunvarjostin vasemmalla ja kuviollinen tyynynpäällinen ovat ihanasta Pentikin Pioni-kankaasta. Vihreä torkkupeitto (kuvissa väri vääristyy harmaammaksi) on kaksipuolinen; toinen puoli on pehmeää karvaa ja toinen palmikkokuvioitua collegea. Harmaan tuolin irtopäällisen olen tehnyt kyseisen tuolin mittojen mukaan.
Tein tuolin irtopäälliseen taakse vastalaskoksen ja ompelin kiinni nauhat, mitkä saa solmittua rusetille. Ompelin olohuoneen ikkunoihin valelaskosverhot samasta Pioni-kankaasta, mitä käytin näyttötutkinnossa.Koristetyynynpäällisessä on vetoketju piilossa läpän alla.Tähän keittiön ikkunassa olevaan laskosverhoon olen todella tyytyväinen ja tämä Pentikin Pioni taipuu laskosverhoksi aivan loistavasti.Torkkupeiton eri puolet ovat erisävyisiä. Palmikko-college on sinertävämpää, kun taas karvaa vihreämmän sävyistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti