tiistai 30. toukokuuta 2017

Kesäisiä sisustusunelmia

Kesän lähestyessä ryhtyvät aivoni aina raksuttamaan, että miten toteuttaisin kesäisiä sisustusideoita tänä vuonna. :D No... tänä vuonna inspiraatio kesäsisustusjuttuihin tuli huomatavasti myöhemmin kuin yleensä, koska kevät ja näin ollen myös kesä ovat tulleet niin paljon myöhässä. Nyt onneksi luonto vihertää jo selvästi enemmän ja kesäsisustus inspiraatio on iskenyt! <3


Olen jo muutamana vuonna innostunut laittamaan kesän ajaksi kotiin hieman jotain merellistä tunnelmaa. Koralli, kotilo ja simpukka-aiheiset sisustusesineet ovatkin nyt pinnalla ja niitä löytyy muutamien kauppojen valikoimista, myös Partylitelta. <3 Nyt olen ihastunut entistä enemmän myös kaikkiin sinisiin sisustusjuttuihin etenkin tummansiniseen. Toisaalta myös kukat ja "kukkaisvärit" iskee muhun aina. Eniten vaaleanpunaisen eri sävyt sekä persikkaiset sävyt. Meillä olisi suunnitelmissa kesän aikana uudistaa makuuhuoneen ilmettä. Sinne olisikin haaveissa sängynpääty ja nojatuoli sekä mahdollisesti enemmän sinistä. :)


Yksi tämän hetken suosikkejani on myös kulta. Turkoosin ja kullan yhdistäminen on myös tosi kiva. Partylitella on tänä vuonna mallistossa ihania kultaisia somisteita. <3 Käy kurkkaamassa myös Partyliten kesäkuvasto, joka löytyy täältä.

Laitan lähiaikoina kuvia meidän kodin kesäsisustuksesta! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti